Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمپور گفت: آقای نوبخت با توجه به اینکه عدالت یکی از بارز‌ترین اصول اداره کشور می‌باشد و در همین راستا طبق شاخصه‌های تعیین شده باید هفت درصد از اعتبارات عمرانی شامل استان فارس گردد متاسفانه در دولت های گذشته کمتر از سه درصد شامل استان فارس شده و در دولت یازدهم نزدیک به 3.8 واگذار شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فیروزنا: کوروش کرم‌پور حقیقی نماینده مردم فیروزآباد در نطق میان دستور مجلس با تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر و نقطه عطف هشت سال دفاع مقدس و حضور حماسی مردم ایران در انتخابات 29 اردیبهشت گفت: برنده اصلی این حماسه بزرگ ملت فهیم و رشید ایران هستند که من به آنها تبریک می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس حضور گسترده مردم را سرمایه بزرگ برای اعتلای نظام بر شمرد و تاکید کرد: انتخاب مجدد آقای روحانی را تبریک می‌گویم و اعلام می‌کنم آمادگی دارم که برای خدمت به مردم در کنار دولت تدبیر و امید باشم. این نماینده مجلس خطاب به روحانی گفت: نرخ بیکاری در کشور بسیار نگران‌کننده است و در بین استان‌های کشور نرخ بیکاری استان فارس از میانگین کشوری بالاتر است و در میان شهرستان‌های استان فارس بیکاری حوزه انتخابیه اینجانب به مراتب بالاتر است. وی با بیان اینکه نرخ باسوادی استان فارس از میانگین کشوری بالاتر است اظهار داشت: منطقه حوزه انتخابیه اینجانب دارای منابع و فرصت‌های بی‌شماری است که با نرخ بیکاری به هیچ وجه تناسب ندارد. کرم‌پور حقیقی با تاکید بر ضرورت توجه و برنامه‌ریزی بیشتر اظهار داشت: این حوزه علاوه بر این موارد تامین اعتبار بیشتری را می‌طلبد زیرا که دارای چندین میدان گازی شناسایی شده، ثبت شده و دارای توجیه اقتصادی است که متاسفانه توسعه نیافته است. عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه این منطقه با بزرگترین میدان گازی جهان تنها 160 کیلومتر فاصله دارد و دومین میدان گازی داخل کشور را دارد اظهار داشت: متاسفانه مردم حوزه انتخابیه من را غیربومی می‌خوانند و از به کارگیری جلوگیری به عمل می‌آورند. وی با بیان اینکه این منطقه دارای سه سد بزرگ با مجموعه گنجایش بیش از 1.5 میلیارد متر مکعب ذخیره آب دارد خاطرنشان کرد: این منطقه دارای بهترین زمین‌های حاصلخیز کشاورزی و باغات شناخته شده در کشور است و از لحاظ قدمت دیرینه، دارای آثار تاریخی بی‌شمار است و بخش عظیمی از عشایر محروم در این منطقه جا گرفته‌اند که در گذشته دارای دامدارای فوق العاده و صنایع دستی بی‌نظیر بوده‌اند. کرم‌پور حقیقی با بیان اینکه دولت های مختلف همواره وعده طرح ویژه‌ای برای این منطقه را داده‌اند اظهار داشت: متاسفانه هنوز محقق نشده و جالب است که این امر از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بوده است. وی در ادامه سخنگوی دولت را مورد خطاب قرار داد و گفت: آقای نوبخت با توجه به اینکه عدالت یکی از بارز‌ترین اصول اداره کشور می‌باشد و در همین راستا طبق شاخصه‌های تعیین شده باید هفت درصد از اعتبارات عمرانی شامل استان فارس گردد متاسفانه در دولت های گذشته کمتر از سه درصد شامل استان فارس شده و در دولت یازدهم نزدیک به 3.8 واگذار شده است. وی تصریح کرد: انتظار می‌رود در اجرای عدالت ضمن رعایت هفت درصد اعتبارات عمرانی به استان فارس تعلق بگیرد و نسبت به حقوق مردم این استان اقدام شایسته صورت بگیرد. کرم‌پور حقیقی با ابراز تاسف از عملکرد وزیران نفت و راه و شهرسازی گفت: متاسفانه بعد از چهار دهه اولویت اصلی حوزه انتخابیه این جانب همچنان مربوط به زیرساخت جاده‌ای و سلامت است و بیشترین قربانی جاده‌ای در استان فارس مربوط به این حوزه است. عضو کمیسیون انرژی با درخواست از وزیر راه و شهرسازی مبنی بر اقدامی عاجل برای رسیدگی به وضعیت جاده‌های فارس گفت: جاده های عسلویه، تیرزآباد از جمله جاده‌های مهم استان هستند که باید به آنها رسیدگی شود. وی خطاب به وزیر نیرو ادامه داد:‌سد سلمان فارسی قیر و کارزین با توجه به اینکه دارای بیش از 900 میلیون متر مکعب ذخیره آب دارد متاسفانه ساکنین شهرستان قیر و کارزین از آب شرب کشاورزی و باغبانان آن از آب مورد نیاز محروم هستند و خواستارم که در این زمینه نسبت به اینکه مردم حوزه انتخابیه من از آب مورد نیاز بهره‌مند گردند، اقدام مناسب صورت بگیرد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۳۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، فرهاد بختیاری‌فر، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه بررسی انتقال آب تالوار به شهر بهار، اظهار کرد: سال گذشته با تلاش‌های فراوان آب تالوار به همدان رسید، چاره‌ای جز استفاده از آب تالوار  نداریم ضمن اینکه تالوار از نظرحجم آبی بسیار مطمئن است.

وی افزود: آب تالوار طبق استانداردها تصفیه می‌شود و خروجی خوبی دارد و موضوع طعم و مزه آب انکارناپذیر است اما با این حال آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 
  
بختیاری‌فر، آب تالوار را برای مردم بهار امتیاز خوبی برشمرد و گفت: هنوز ذائقه مردم در بهار و همدان به این آب عادت نکرده است و مجبور به اختلاط آب تالوار با چاه‌ها و چشمه‌ها در همدان هستیم تا رضایت‌مندی آن بیشتر شود. 

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان اختلاط آب در بهار را به‌علت وجود نیترات بالا در آب بهار به عنوان راهکار همیشگی دانست و خاطرنشان کرد: میزان نیترات در آب‌های دشت بهار بسیار بالا است و آن‌هم به‌علت کشت بی‌رویه و کم شدن منابع آبی است.

آبی از سمت شهرستان بهار به همدان انتقال داده نمی‌شود

بختیاری‌فر، خروجی آب دشت بهار در سال‌های گذشته را ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه برشمرد و اظهار کرد: در گذشته میزان خروجی آب بهار بسیار بالا بود اما در حال حاضر در مجموعه چاه‌های بهار سه تا چهار لیتر در ثانیه آب خروجی دارد که تابستان منجر به قطعی آب می‌شود ضمن اینکه آبی که الان در بهار مصرف می‌شود، همان آب شربی است که در همدان از آن استفاده می‌شود و آبی از سمت بهار به همدان انتقال داده نمی شود. 

فرماندار  شهرستان بهار هم با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده شهر بهار در حوزه آب شرب و شرح حادثه به‌وجود آمده در خطوط لوله انتقال آب بهار و استفاده از آب تالوار به همراه چاه‌های مورد استفاده در بهار تا ترمیم محل شکستگی آب گفت: با حادثه به‌وجود آمده با مشورت اداره آب تصمیم بر این شد که برای جبران کمبود آب بهار موقتاً از آب تالوار و مخلوط منابع دیگر آبی بهار در آب شرب استفاده شود. 

مجتبی فیض‌اللهی با اشاره به تلاش در تأمین آب تا برطرف شدن شکستگی لوله آب شهر بهار افزود: با اختلاط آب تالوار ممکن است تغییر مزه و بویِ آب رخ دهد و تا برطرف شدن کامل شکستگی لوله موقتاً این مشکل برقرار خواهد بود و اگر سیستم لوله‌کشی اصلاح شود مانند گذشته از آب بهار استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع ما مدافع حقوق مردم هستیم و از سال گذشته پیگیر اختصاص سهمیه آب تالوار به بهار بودیم اما تا زمانی که چاه‌های ما آب دارند نیازی به استفاده از آب تالوار برای شرب نمی‌بینیم.

امام جمعه بهار هم اظهار کرد: زمانی بخش اعظم آب همدان از بهار تأمین می‌شد، چرا زمانی که در ثانیه ۱۲۰۰ لیتر آب به همدان می‌رفت موضوع نیترات بالای آب مطرح نبود؟ 

حجت‌الاسلام رضا مصباح با اشاره به اثر نیترات ناچیز کشاورزی در آب گفت: وقتی سطح آب بالا باشد، پساب کشاورزی در آن اثر گذار می‌شود اما وقتی سطح آب ده‌ها متر پایین است، پساب کشاورزی در آن اثر ندارد. 

وی در ادامه به ارائه راهکار پرداخت و مطرح کرد: مسأله ما این است که در زمین بهار چاه‌های آب وجود دارد و بهار در بدترین وضعیت آبی در دو سال پیش به داد همدان رسید و سلامتی مردم از همه چیز برای ما مهمتر است. 

مصباح با بیان اینکه وارد کردن آب طعم‌دار به چرخه آب شرب در قاعده انصاف نیست، گفت: بهار آب دارد، اگر حالا آب طعم‌دار را به مردم بدهید انصاف نیست و باید اعتماد مردمی حفظ شود. 

وی با تأکید بر اینکه از مسئولان می‌خواهیم اگر آب بهار به همدان می‌رود آن را به بهار برگردانند، افزود: یکی از راهکارهای مهم برای حفظ منابع زیرزمینی، انسداد چاه‌های غیرمجاز است.

مصباح تصریح کرد: باید برای حفظ منابع زیرزمینی آب در شهر بهار چاره‌ای اندیشیده شود که یکی از آن‌ها بستن چاه‌های غیرمجاز آب است که چندین برابر آب شرب بهار از منابع زیرزمینی به صورت غیرمجاز برداشت آب می‌شود.

دیگر خبرها

  • نشست رسالت صندوق بازنشستگی کشوری در تحقق شعار سال برگزار شد
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • اخراج فرزندم‏ از ۱۰ مدرک دکتری بالاتر است
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد