Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس از خطر طغیان کرم خاردار و کرم غوزه در مزارع پنبه این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، جاوید عباسی، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی فارس از خطر طغیان کرم خاردار و کرم غوزه در مزارع پنبه این استان خبر داد.

 

عباسی افزود: با توجه به میزان شکار این حشرات در تله‌های ردیابی و پیش آگاهی و افزایش دما، کشاورزان باید نسبت به پایش مزارع اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه کشاورزان در صورت مشاهده لارو‌ها و علائم خسارت به منظور مبارزه با کارشناسان جهاد کشاورزی مشورت کنند، عنوان کرد: مزارع شهرستان‌های داراب، زرین دشت، فسا، لارستان و استهبان در معرض خطر بیشتری از مزارع سایر شهرستان‌های فارس قرار دارند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی فارس اظهار کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی پیش بینی می‌شود تا پایان مرحله داشت پنبه هر ۲۰ تا ۳۰ روز جمعیت آفات مذکور طغیانی شود.

وی عنوان کرد: لارو‌های کرم خاردار به رنگ قهوه‌ای و دارای برآمدگی به شکل خار در پشت بدن و لارو‌های کرم غوزه به رنگ سبز زیتونی تا قهوه‌ای با چهار نوار تیره در پشت بدن است.


عباسی اظهار کرد: لارو‌های این حشرات قبل از تشکیل غوزه از جوانه انتهایی و در مراحلی بعدی از گل‌ها و غوزه‌ها تغذیه و موجب ریزش گل‌ها و غوزه‌ها و باز نشدن آن‌ها می‌شوند.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه سطح زیر کشت پنبه در این استان ۱۹۰۰۰هکتار پیش بینی شده است، گفت: شهرستان‌های داراب، لارستان، زرین دشت و فسا و استهبان بیشترین سطح زیر کشت را دارند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرم خاردار کرم غوزه مزارع پنبه جهاد کشاورزی فارس سرپرست مدیریت کرم خاردار کرم غوزه لارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به زودی میزان خسارت سیل به مزارع گندم اعلام می‌شود

سهراب سهرابی گفت: طی سه روز اخیر بارش های سیل آسا در استان های خوزستان، ایلام و فارس داشتیم.

به گفته او، هنوز گزارش تکمیلی از میزان خسارت‌ها  ناشی از سیل و بارش‌ در استان‌های جنوبی نهایی نشده و به‌زودی میزان آن اعلام خواهد شد.

سهرابی از توقف برداشت گندم در استان‌های خوزستان، ایلام و فارس خبر داد و گفت: بنابر پیش بینی های قبلی سازمان هواشناسی، اطلاع رسانی لازم در خصوص انتقال گندم های خریداری شده به فضای مسقف داده شده بود.  

مجری طرح گندم وزارت جهاد با بیان اینکه گندم‌های خریداری شده از بارش‌های اخیر خسارتی ندیدند، در برخی مزارع گندم‌ها در مرحله رسیدگی بودند و در برخی مناطق حجم بارش و باد گندم‌ها را دچار خوابیدگی کرده است که با گرمای هوا مشکل رفع می شود.

او ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون ۷ استان کشور همچون خوزستان، کرمان، ایلام، فارس، هرمزگان، بوشهر و سیستان و بلوچستان  در حال انجام عملیات برداشت گندم هستند و همواره بدلیل بارش‌های سیل آسا برداشت گندم استان‌های خوزستان، ایلام و فارس متوقف شده است‌.

سهرابی گفت: برآوردهای اولیه حاکی از آن است که خرید تضمینی گندم به بالای ۱۳.۵ میلیون تن برسد، البته شرایط آب و هوایی در ادامه اردیبهشت و اوایل خردادماه امسال تعیین کننده تولید و خرید گندم است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • مجموعه سپاه همیشه همراه جامعه کشاورزی استان بوشهر است
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • به زودی میزان خسارت سیل به مزارع گندم اعلام می‌شود
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز